www.sobratankar.se
Valutor:
träningsbyxor herr ,träningsshorts herr ,tunn jacka herr ,tygbyxor herr ,piké herr ,shorts herr
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


På hemsidan är din tillfredsställelse vår prioritet! Vi är helt övertygade om att du kommer att vara nöjd med vår service och med den produkt du köpte. Vårt åtagande är att ge våra kunder största kundservice så att vi kan upprätthålla långsiktiga relationer med kunder. Vi är dedikerade att följa med vår service tills full kundnöjdhet uppnås. Vi förstår unika behov hos varje kund och är redo att ta itu med eventuella problem som uppstår.

För att returnera dina produkter, skicka ett mail

och vänligen inkludera följande information:

• Ditt fullständiga namn och det datum som beställningen placerades och mottogs

• En lista över produkt (er) som ska bytas eller återbetalas

• Anledningen till retur av produkterna

Vi kommer snabbt att svara med instruktioner hur och var du ska returnera din produkt (er). Vänligen återvänd inte till avsändaren. Du måste kontakta oss innan du returnerar några föremål för att få återbetalning eller ersättning.

Retur / Bytesvillkor:

• Byt ut inom 30 dagar från mottagningsdatumet för produkten

• Återvänd inom 7 dagar efter mottagandedatum för produkten

• Alla produkter måste returneras i nytt oanvänd tillstånd med alla taggar

bifogad och originalförpackning. Inget objekt kommer att accepteras efter det att det har använts.

• Om ditt objekt är utrustat med en "säkerhetsmärkning" måste objektet returneras med taggen som fortfarande är ansluten

• Eventuellt objekt som returneras utanför dessa villkor är kanske inte berättigat till och utbyte / återbetalning enligt vår policy.

• Du måste returnera din väska i nytt och oanvänd tillstånd med all originalförpackning och tillbehör inom 7 dagar efter mottagandet för återbetalning. Beställningar som returneras efter 7 dagar debiteras 10% återbetalningsavgift. Kunden ansvarar för retur fraktkostnader. Du måste skicka ditt returpaket via kurir på egen bekostnad och ge oss ett spårningsnummer för att en ersättning / återbetalning ska utfärdas.
Återbetalning sker i samma form som betalning har mottagits och kan ta upp till 10 arbetsdagar efter mottagandet av varorna.

Kom ihåg, vi är alltid här för att hjälpa till vad som än händer. Bara maila oss och vi tar seriöst ingen roll och jobbar tillsammans med dig för att lösa det.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2019 www.sobratankar.se